Informatie & aanmelden:  2 x 9 holes stableford

 

Tijdens het Amsterdam Open Golf krijgt iedereen de ruimte om wedstrijden te spelen. Dus ook deelnemers die 18 holes in één keer spelen te inspannend vinden. Zij kunnen kiezen voor de hieronder beschreven 9 holes wedstrijd, óf de shortgolf wedstrijd op zondagmiddag.

 

Onze 9 holes wedstrijd wordt gedurende twee dagen gespeeld. Dus je speelt 9 holes op zaterdag 6 augustus en nog eens 9 holes op zondag 7 augustus. Want na een nachtje slapen en uitrusten kun je vast wel weer 9 holes spelen. Bovendien kun je je score van de eerste ronde nog eens opvijzelen... want beide scores leiden tot het eindresultaat.

Beide dagen speel je 5x par 3 en 4x par 4 bij Ookmeer. De wedstrijdvorm is stableford, en er wordt op alle holes gelijktijdig gestart (gunshot).

 

Om mee te kunnen doen geldt geen maximale handicap, zodat iedereen met een handicap registratie kan meedoen. Wél is het zo dat tijdens wedstrijden altijd een maximale handicap van 36 wordt toegepast, dus ook als jouw handicap bijv. 48 is. In dit voorbeeld krijg je tijdens de wedstrijd dus wat minder slagen mee dan gebruikelijk voor jou is.

 

Hoewel plezier het belangrijkste is, hebben we voor deze wedstrijd prijzen in de vorm van greenfees, cadeaubonnen, etc. Die zijn er voor de 1e t/m derde plaats, maar ook voor de Neary en Longest.

We vragen € 25,00 om mee te doen aan deze wedstrijd over twee dagen. Leden van AMVJ, Sloten en OOkmeer kunnen € 7,50 korting krijgen. 

 

Wij doneren je inschrijfgeld aan de Antoni van Leeuwenhoek Foundation!  Historisch

De, in Amsterdam wereldbekende, 'Osdorp Open' heeft met Amsterdam Open Golf een nieuwe en ruimere jas gekregen.  Naast de 18 holes strokeplay is er nu ook een stableford en shortgolf wedstrijd, een golfmarkt én clinics voor belangstellenden. En mét het feestelijke karakter van weleer!

 

De prijs om mee te doen kan laag blijven, dankzij hoofdsponsor Barnhoornvermeer en anderen (zie tabblad sponsors). Zo kunnen we de bijdragen van deelnemers doneren aan de Antoni van Leeuwenhoek Foundation (zie tabblad Goede Doel) !