Informatie & aanmelden  2 x 9 holes stableford

 

Tijdens het Amsterdam Open Golf krijgt iedereen de ruimte om wedstrijden te spelen. Dus ook deelnemers die 18 holes in één keer spelen te inspannend vinden. Zij kunnen kiezen voor de 9 holes wedstrijd.

Deze 9 holes wedstrijd wordt gedurende twee dagen gespeeld. Je speelt dus 9 holes op zaterdag 15 juli en nog eens 9 holes op zondag 16 juli. Want na een nachtje slapen en uitrusten wil je vast wel weer 9 holes spelen. Bovendien kun je de score van de eerste ronde nog eens opvijzelen... want beide scores leiden tot het eindresultaat.

Beide dagen speel je 5x par 3 en 4x par 4 holes bij Ookmeer. De wedstrijdvorm is stableford, en er wordt op alle holes gelijktijdig gestart (gunshot).

 

Om mee te kunnen doen geldt geen maximale handicap, zodat iedereen met een handicap registratie kan meedoen. Wél is het altijd zo dat tijdens wedstrijden een maximale handicap van 36 wordt toegepast, dus ook als jouw handicap bijv. 48 is. In dit voorbeeld krijg je tijdens de wedstrijd dus wat minder slagen mee dan gebruikelijk voor jou is.

 

Hoewel plezier in het spel het belangrijkste is, hebben we voor deze wedstrijd ook prijzen beschikbaar. Die zijn er voor de 1e t/m derde plaats, maar ook voor de Neary en Longest.

We vragen € 15,00 om mee te doen aan deze wedstrijd over twee dagen. Leden van AMVJ, Sloten en Ookmeer kunnen € 2,50 korting krijgen. 

 

Reglement, handicaptabel en scorekaart: zie rechterzijde op deze pagina. 

 Historisch

De, in Amsterdam, wereldberoemde 'Osdorp Open' heeft met Amsterdam Open Golf een nieuw en ruimer jasje gekregen. Naast clinics voor belangstellenden en aanbiedingen lessen en lidmaatschap, zijn er tweedaagse wedstrijden 18 holes strokeplay (bruto/netto) en stableford 9 holes. En dit alles mét het feestelijke karakter van weleer!

 

De prijs om mee te doen kan laag blijven, vooral dankzij hoofdsponsor BarnhoornVermeer naast anderen (zie tabblad sponsors).