Golfclinic

Open dagen op 6 & 7 augustus om te ervaren of golfen iets voor jou is. Doe vrijblijvend mee aan een clinic! Samen met andere belangstellenden o.l.v. van deskundige begeleiders.

 

Golfen kan tot op hoge leeftijd, je blijft er mee in beweging, bent vaak buiten en hebt contact met anderen. Het is geen elitaire sport zoals je zult merken tijdens de clinic.

 

Het principe van golf is eenvoudig; het balletje met zo weinig mogelijk slagen in de hole krijgen. Afstand en omstandigheden bepalen hoe lastig dat is en wat je daarbij kunt gebruiken, zoals verschillende golfclubs. 

Tijdens onze clinics krijg je informatie over het spel en verschillende materialen, maar ga je vooral ook oefenen onder begeleiding. Je zorgt zelf voor makkelijke (sport)schoenen, soepel zittende kleding, en natuurlijk een goed humeur...:)

 

Onze clinics verplichten nergens toe. Lijkt het je leuk? Kijk daarna dan eens rustig naar de aanbieding voor golflessen om te ontdekken of je het écht leuk vindt. Zie onder tabblad Golfschool voor zo'n programma.

 

Meedoen aan een clinic kost € 5,=. Je krijgt anderhalf uur oefenlessen, deskundige begeleiding, gebruik van oefenballen en golfclubs, een consumptie én een goodiebag om mee naar huis te nemen!  Jouw bijdrage doneren we aan de Antoni van Leeuwenhoek Foundation.


Ja, ik schrijf me in voor:


Klik op de afbeeldingen  voor YouTube filmpjes....