Golfclinic

Tijdens de Amsterdam Open Golfdagen op 15 en 16 juli ontdek je of golfen misschien iets voor je is. Heel vrijblijvend en samen met anderen kun je dan meedoen aan één van de clinics. De clinics staan onder leiding van een golfleraar en ervaren begeleiders.

 

Golfen is voor jong en ouder, het kan tot op hoge leeftijd, je blijft er mee in beweging, bent vaak buiten en hebt contact met anderen. En het is geen elitaire sport meer, zoals je zult merken tijdens Amsterdam Open Golf.

 

Het principe van golf is eenvoudig; het balletje met zo weinig mogelijk slagen in de hole krijgen. Afstand en omstandigheden bepalen hoe lastig dat is en wat je daarbij kunt gebruiken, zoals verschillende golfclubs. 

Tijdens onze clinics krijg je informatie over het spel en verschillende materialen, maar ga je natuurlijk ook en vooral zelf oefenen onder begeleiding. Kom op makkelijke (sport)schoenen, soepel zittende kleding, en neem je goede humeur mee...:)

 

Meedoen verplicht nergens toe. Lijkt het je leuk? Kijk daarna dan eens rustig naar het laagdrempelige aanbod voor golflessen om te ontdekken of je het écht leuk vindt. Onder het tabblad Golfschool van deze site zie je alvast zo'n aanbod.

 

Meedoen aan een clinic kost € 5,=. Daarvoor krijg je anderhalf uur oefenlessen, deskundige begeleiding, gebruik van oefenballen en golfclubs, en een verfrissing / kleine attentie. 


Lijkt me leuk en doe mee op:


Klik op de afbeeldingen  voor YouTube filmpjes....