Hoofdsponsor  Barnhoorn Vermeer

Makelaar Barnhoorn Vermeer is een begrip in en rondom Badhoevedorp en Amsterdam. Een deskundig team dat voor u een stapje extra doet. Met meer dan 30 jaar ervaring in de makelaardij noemen wij onszelf de gediplomeerde experts van Amsterdam en omstreken. Door deze ervaring en deskundigheid kunnen wij onze klanten optimaal adviseren. Wij hebben de kennis en expertise om u het beste van dienst te zijn. Voor meer informatie; klik op de link hiernaast.

Als hoofdsponsor ondersteunt Barnhoorn Vermeer de doelstellingen van het Amsterdam Open Golf voor meerdere jaren.

 

Jumbo golf

De vestiging in Amsterdam van Jumbo Golf en hockey,  is dé winkel voor alles wat wenselijk is op het gebied van golf. Van golfballen tot elk soort golfclub en kwalitatieve kleding. Ook voor het grippen van golfclubs en persoonlijk advies bij clubkeuzes.

 

Golfclub Ookmeer

Één van de Amsterdamse golfclubs waar mensen zich snel thuis voelen. Naast het gezellige clubhuis heeft golfclub Ookmeer een grote 9 holes baan, een 9 holes shortgolfbaan, drivingrange, putting green en natuurlijk een golfschool met persoonlijke aandacht.  

Golfaanbieder.nl

Een bron van informatie en interessante artikelen voor startende en meer ervaren golfers. Aanbiedingen voor golfreizen, golfproducten, en greenfees. Artikelen over nieuwe golfartikelen, overwegingen en adviezen bij het kiezen van materialen, etc.

Ngala Lodge

Een meer dan bijzonder vakantieverblijf is de Ngala Lodge, direct aan de kust van Gambia. Zelfs vanuit de meest eenvoudige kamers een prachtig uitzicht op de weelderige tuin met zwembad of zicht op de oceaan.  Uitstekend restaurant en service ! 

Akerveen  Hoveniers

Onze werkzaamheden zijn aanleg en onderhouden van tuinen voor particulieren en bedrijven. Na contact met ons te hebben gehad, komen wij vrijblijvend langs om met u de tuinwensen te bespreken.Tevens zijn de offertes die wij maken altijd vrijblijvend.

RéVé Loodgietersbedrijf

Loodgietersbedrijf RéVé BV staat bekend om de kwaliteit en de betrouwbaarheid van zijn producten en diensten en tevens om de inzet, kennis en ervaring van de medewerkers. Wij onderschrijven dat bedrijven worden beoordeeld op probleemoplossend vermogen, het nakomen van gemaakte afspraken, innovatie, duurzaamheid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en op de kwaliteit van de dienstverlening.

  En