Locatie 6 en 7 Augustus

Golfclub Ookmeer

Abe Lenstra laan 8

Amsterdam.

https://www.golfclubookmeer.nl

Zie plattegrond rechts >>>


Wegwijzer 6 & 7 augustus

 

Centraal infopunt  in de tent Vóór het clubgebouw van Ookmeer. Alle deelnemers aan de activiteiten melden of registreren zich hier.

In deze tent zetelt ook de wedstrijdleiding, worden wedstrijdkaarten uitgedeeld ingeleverd. Ook de goodiebags worden hier verstrekt. 

Verder ontvang je hier alle informatie over de clinics, wedstrijden, muntjes drivingrange, etc. Tot slot is hier informatie over de Antoni van Leeuwenhoek Foundation mét verkoop van hun attenties en ruimte voor donaties.

De drivingrange is vanwege clinics beperkt beschikbaar. Openingstijden en muntjes of kaarten voor de ballenautomaat via het centrale infopunt.  De drivingrange ligt achter het clubgebouw en de lockerruimten.

Clubgebouw 10-hoog is vooral geopend voor deelnemers aan de clinics om uitleg te geven over golf.

Horeca is 6 & 7 augustus verplaatst naar de tent op het golfterrein. Zie hieronder voor meer informatie.


Eten, drinken, muziek

 

Natúúrlijk is er een gezellig overdekt terras voor een kop koffie, thee, fris en andere drankjes, een borrel snack en lekkere broodjes. Het terras en horeca wordt verzorgd door Remco met zijn medewerkers en is beide dagen de hele dag geopend.

Op zondagmiddag is er bovendien vanaf 16.00 uur een diskjockey voor de muzikale omlijsting, is er natuurlijk de prijs uitreiking en afsluiting met de donatie aan de Antoni van Leeuwenhoek Foundation. 

 

 

 


Annuleringen

Slechts in uiterste gevallen is restitutie mogelijk want je bijdrage wordt goed besteed bij het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis.  Annuleringen voor clinics en wedstrijden graag uiterlijk 3 augustus melden met je naam aan: info@amsterdamopengolf.nl