Golfschool Ookmeer

 

Suzanne Lanfermeijer is  PGA Golfinstructeur en WGTF gecertificeerd golfleraar en verantwoordelijk voor alle golflessen op Golfclub Ookmeer. Zij verzorgt  zowel  individuele- als groepslessen. Golfclub Ookmeer kent uitgebreide faciliteiten voor deze lessen. Zo zijn er overdekte afslagplaatsen op de Driving Range, een putting green en een oefenbunker. Daarnaast wordt bij de oefenlessen ook veel gebruik gemaakt van de par 3 baan met 9 korte holes.

De lessen van Suzanne kenmerken zich door gedrevenheid en veel persoonlijke aandacht. Vanuit de analyse werken we aan de ontwikkeling van de noodzakelijke technische vaardigheden. Tenslotte heeft elk persoon een eigen stijl, kenmerken en mogelijkheden of beperkingen waarmee rekening moet worden gehouden; plezier in het golfspel als belangrijke succesfactor wordt hiermee gecreëerd.  

De lessen bestaan uit verschillende onderdelen: denk daarbij aan de houding, de grip, het swingen, chippen of putten, niet alleen op de Driving Range, maar ook in de baan.

Golfschool Ookmeer werkt samen met Golfstart van de Nederlandse Golf Federatie. Deze samenwerking waarborgt de kwaliteit van de golf pro, de golflessen én de golfclub.


Lesaanbod individueel:

Duur 30 minuten

Kosten € 30

10 rittenkaart, 6 maanden geldig en flexibel in te vullen: 250 euro

Groepslessen:

Groepen bestaan uit maximaal 8, minimaal 4 deelnemers

Duur: 60 minuten

Kosten € 25 per deelnemer

10 wekelijkse lessen, € 200,= per deelnemer

Alle prijzen zijn inclusief huur golfclubs.


Golfstart

Golfclub Ookmeer werkt samen met Golfstart, een onderdeel van de Nederlandse Golf Federatie. Daarmee is de kwaliteit van golfpro, lessen en golfclub gegarandeerd. Voor meer informatie klik je op het logo hiernaast.