Golfschool Ookmeer

 

Golfclub Ookmeer en haar trainingsfaciliteiten

Golfclub Ookmeer is een authentieke Amsterdamse golfclub waar 320 leden veel waarde hechten aan een no-nonsense mentaliteit en loyaliteit aan en gezelligheid met elkaar. Niet alleen tijdens de vele clubwedstrijden en - evenementen. Maar ook erna in het gezellige clubhuis onder het genot van een borrel en een klein hapje.

Belangrijk pijler van de golfclub is de golfschool. Deze staat onder leiding van WGTF gecertificeerde golfleraar Suzanne Lanfermeijer.  Ook verbonden aan de golfschool is Bob Steinbacher.

Golfschool Ookmeer beschikt over een gevarieerd pakket aan oefenfaciliteiten en - materiaal om zowel startende als geoefende golfers goed les te kunnen geven. We hebben een drivingrange met 16 afslagplaatsen waarvan er 8 overdekt zijn. Een oefengreen en een oefenbunker. Daarnaast beschikt de golfclub over een 9 holes shortgolf (pitch en putt). Baanlessen -, regels en baanmanagement worden op shortgolf en/of de 9 holes par 3/4 baan gegeven.

Verder is er een proshop waar tegen aantrekkelijke prijzen de belangrijkste golfattributen gekocht kunnen worden.

De golfschool is gelegen in sportpark Ookmeer, Abe Lenstralaan 8, in Amsterdam Nieuw West en makkelijk bereikbaar met GVB bus 369. En vooralsnog gratis parkeren.

 

Golfschool Ookmeer biedt zowel golflessen op individuele basis als in groepsverband. Contactgegevens staan hieronder.


Contactgegevens Golfschool Ookmeer

Suzanne Lanfermeijer: 06-55.59.7304

Bob Steinbacher: 06-42.31.4560

Golfclub Ookmeer: 020-411 11 18 

Mail:  golfschool@golfclubookmeer.nl