Informatie & aanmelden 2 x 18  holes Strokeplay (bruto/netto)

 

Een wedstrijd strokeplay wordt onder golfers als het pure spel beschouwd... want de speler met het minste aantal slagen over ale holes is immers de winnaar. Hoewel dat klopt haken spelers met een iets lagere handicap bij voorbaat af omdat zij kansloos zouden zijn.

 

Maar daar doen we iets aan. Tijdens de wedstrijd wordt de bruto/netto regel toegepast. Dit betekent dat we naast de pure netto score, ook kijken naar de handicap van deelnemers. Dat levert aan het einde een winnaar op met de netto score én een winnaar met de bruto score. Dat vinden we wél zo leuk!

 

De wedstrijd wordt gespeeld over 18 holes; je speelt op zaterdag 6 augustus 18 holes en op  zondag 7 augustus voor de tweede keer de 18 holes op de  baan van Ookmeer (5 holes par 3 en 4 holes par 4). De zondag is dus belangrijk als je jouw scores op wilt vijzelen om voor de winst te gaan....

 

Om mee te doen geldt geen maximale handicap, zodat iedereen met een handicap registratie kan meedoen. Wél is het zo dat tijdens wedstrijden altijd een maximale handicap van 36 wordt toegepast, dus ook als jouw handicap bijv. 48 is. In dit voorbeeld krijg je tijdens de wedstrijd dus wat minder slagen mee dan gebruikelijk voor je is.

 

Hoewel plezier het belangrijkste is, hebben we voor deze wedstrijd mooie prijzen in de vorm van greenfees, cadeaubonnen, etc. Die zijn er voor de 1e t/m derde plaats, maar ook voor de Neary en Longest.

 

We vragen € 25,00 om mee te doen aan deze wedstrijd over twee dagen. Leden van AMVJ, Sloten en OOkmeer kunnen € 7,50 korting krijgen. 

We doneren je inschrijfgeld aan de Antoni van Leeuwenhoek Foundation.  Historisch

De, in Amsterdam wereldbekende 'Osdorp Open' heeft met Amsterdam Open Golf een nieuwe en ruimere jas gekregen.  Naast de 18 holes strokeplay ook een stableford en shortgolf wedstrijd, een golfmarkt én clinics voor belangstellenden. En mét het feestelijke karakter van weleer!

 

De bijdrage voor deelname kan laag blijven, m.n. dankzij hoofdsponsor Barnhoornvermeer en anderen (zie tabblad sponsors). Zo kunnen we de bijdragen van deelnemers doneren aan de Antoni van Leeuwenhoek Foundation (zie tabblad Goede Doel).