Tweedaagse golfmarkt

overbodige golfspullen aanbieden

 

Bijna alle (ex-) golfers hebben in de schuur of op zolder.nog allerlei clubs, tassen, golfballen, golfkarretjes en andere zaken. Al geruime tijd wordt er niets mee gedaan. Helemaal vergeten, of Marktplaats levert behalve gedoe meestal weinig op  Struin daarom eens je schuur of zolder af om in deze tijd schoon schip te maken; startende golfers zijn heel blij met een koopje!

 Meldt je aan met je kenteken en kom gezellig met je volle kofferbak naar het Amsterdam Open Golf evenement. Geef je spulletjes een tweede leven. Het kost je slechts 10= entree voor jou met je auto.

Het inschrijfgeld doneren wij aan de  Antoni van Leeuwenhoek Foundation.

Handelaren geen toegang


Voor particuliere verkopende golfers:

 


Gebruikte golfspullen kopen

 

Behalve de lucht kost alles geld dus gratis toegang om te snuffelen! Kom dus op tijd kijken naar het aanbod van gebruikte golfspulletjes. Onderhandel over de prijs en test je aangeschafte clubs op de drivingrange. Wees er snel bij voor dat golfkarretje, die golftas of juist die ene putter, wedge of driver.  Vraag bij twijfel advies over wat je echt nodig hebt. En loop tegen leuke koopjes aan die je anders niet snel zou kopen of jezelf gunnen. En als je er toch bent; neem een kijkje op de golfbaan of bij een clinic en neem een kopje koffie of iets anders op het overdekte terras.

We verkopen ook attenties van en voor de Antoni van leeuwenhoek Foundation. En je kunt geld doneren. De volledige opbrengst wordt aan hen gedoneerd !

Natuurlijk betaal jij geen entree om dat geld te besteden aan andere zaken of doneer iets aan het Antoni van Leeuwenhoek!

Handelaren geen toegang