Ons goede doel

Amsterdam Open Golf heeft als doel mensen te activeren door te golfen. Naast technische onderdelen kent golf sociale, fysieke en mentale aspecten die tot op hogere leeftijd bijdragen aan gezond(er) leven.

Helaas kent bijna iedereen iemand in zijn/haar omgeving die kanker heeft of heeft gehad. Het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam is hét in kanker gespecialiseerde ziekenhuis en onderzoeksinstituut.

Daarom doneert het Amsterdam Open Golf graag de opbrengst van het evenement aan de Antoni van Leeuwenhoek Foundation, want onderzoek naar kanker blijft hard nodig.

Donaties

Meedoen aan Amsterdam Open Golf én bijdragen aan kankeronderzoek? Dat kan, want we hebben besloten om zo veel mogelijk van elke inschrijving te doneren aan de Antoni van Leeuwenhoek Foundation.

Meer doen? Tijdens het evenement verkopen we namens het AVL kleurrijke doosjes met bloembollen (zie hiernaast). De volledige opbrengst komt ten goede aan kankeronderzoek in het AVL. Ook kun je op 6 en 7 augustus vrijwillig een bedrag doneren bij de stand. Dat kan zowel digitaal als met contant geld.

We hebben verschillende sponsoren bereid gevonden om bij te dragen in de kosten. Dankzij die betrokkenheid en bijdragen kan je aan dit toernooi voor een vriendelijke prijs mee doen. We danken onze sponsoren daarvoor hartelijk !

Aanbeveling

‘Het is de ambitie van het Antoni van Leeuwenhoek om iedere patiënt de juiste zorg te geven. Daar hebben we topwetenschappers, apparatuur, tijd en vooral geld voor nodig. Iedere donatie, klein en groot, is welkom en draagt bij aan ons kankeronderzoek. We zijn dan ook ontzettend dankbaar voor de betrokkenheid van Amsterdam Open Golf. Wij wensen iedereen een heel mooi golftoernooi!’

 

Sasha Kartoidjojo  Relatiemanager AVL Foundation.